Knivstikkeri

Mand stukket i armen: 47-årig anholdt og løsladt fordi ingen af dem kunne huske noget

Politiet har kun sparsomme oplysninger om voldsom episode i beboelseskvarter i Brønderslev

En 47-årig mand er anholdt i sagen. Arkivfoto

En 47-årig mand er anholdt i sagen. Arkivfoto

Opdateret klokken 22.58 med oplysninger om at den 47-årige mand er løsladt, fordi ingen af de to mænd, kan huske, hvad der er foregået.

BRØNDERSLEV:Flere politipatruljer og en ambulance var lørdag ved 10-tiden til stede på en adresse i området ved Åkjærgade/Kløvermarksvej i Brønderslev.

Det skyldtes et knivstikkeri, hvor en 49-årig mand fik et ikke livstruende knivstik i den ene arm.

Det oplyser Nordjyllands Politi på Twitter.

En 47-årig mand er blevet anholdt i sagen, og han blev ifølge et øjenvidne ført bort af politiet i en såkaldt DNA-dragt, der er med til at sikre spor i sagen.

- Vi skal prøve at få stykket et hændelsesforløb sammen, for lige nu ved vi ikke noget om motivet til det her. Og så må vi se, hvad vore jurister vurderer i forhold til, om manden skal fremstilles i et grundlovsforhør, siger vagtchef Bent Højgaard, Nordjylland Politi.

Senere lørdag kom det frem, at de to mænd havde fået alkohol indenbords, da episoden udspillede sig. Den ramte kan ikke huske, hvad der skete, fortalte vagtchef ved Nordjyllands Politi Rene Kortegaard til Ritzau.

- Han kan heller ikke afvise, at han måske selv er kommet til at påføre sig skaderne. De har været i et drikkelag, hvor de ikke sådan helt kan huske, hvad der er sket, siger han.

Også den 47-årige var i tvivl om, hvad der skete. Og da efterforskningen ikke på tilstrækkelig vis har kunnet afklare omstændighederne, har man vurderet, der ikke var grundlag for at fængsle nogen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.