Mere plads til de kære små

Entreprenør-maskinerne skal i gang flere steder i Brønderslev kommune, så der bliver mere plads til at passe de mange børn

Arkivfoto: Bent Bach

Arkivfoto: Bent Bach

BRØNDERSLEV:Små drengebørn plejer at være ellevilde, når de store entreprenør-maskiner arbejder - og det kommer de i nærmeste fremtid til flere steder i Brønderslev Kommune.

Og det er netop for de små poders skyld: Børnetallet i Brønderslev Kommune udfordrer flere steder de fysiske rammer til pasning.

Aktuelt er der så småt sat gang i en udvidelse af Livstræet i Jerslev, ligesom børne- og skoleudvalget netop har frigivet den sidste bid af et beløb til etablering af en udehytte i Troldehøj i Øster Brønderslev

- De har stadig et ønske om en tilbygning i Øster Brønderslev, og man skal aldrig sige aldrig - men dette er, hvad vi kan gøre lige nu, siger udvalgsformand Lone Lex (V).

Antallet af børn i Hjallerup er også blevet så stort, at politikerne allerede har besluttet at bygge en ny børnehave, der skal stå klar i 2021.

Af den seneste statestik på området fremgår det også, at mere end 100 børn står på venteliste til en vuggestuepladds. Da der er pasningsgaranti i kommunen bliver børnene dog passet andre steder, blandt andet i dagpleje eller private ordninger, forklarer Lone Lex.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden