Mystik i Brønderslev: Ældre udenlandsk par fundet ved kirke

Politiet beder om hjælp til at identificere mand og dame

Arkivfoto

Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Nordjyllands Politi bad søndag aften om hjælp til at identificere en ældre mand og en ældre dame - begge med udenlandsk baggrund - som er set ved kirken i Brønderslev.

Og det lykkedes med hjælp fra en snarrådig borger at få identificeret det ældre ægtepar, fortæller vagtchef Mads Hessellund.

- Der er tale om en mand på 80 år og en kvinde på 75 år. De er herboende udlændinge, men de kunne ikke kommunikere på dansk, fortæller vagtchefen, der glæder sig over den snarrådige borger, som reagerede på politiets tweet.

Borgeren vidste, hvor parret boede, og en patrulje fra politiet fik kørt parret til deres hjem i Brønderslev.

Trods det kolde og blæsende vejr var manden kun iført undertøj. Kvinden var fuldt påklædt. Hun talte udenlandsk og hverken manden eller kvinden kunne gøre sig forståelige overfor politiet.

Det var et vidne, som bemærkede de to ved kirken og synes, det så mærkeligt ud. Vidnet anmeldte det derfor til politiet.

Politiet havde blandt andet haft kontakt til de lokale plejehjem, men det hjalp ikke. Det gjorde det så heldigvis, da en borger reagerede på politiets tweet.

Nordjyllands Politi havde sent søndag også kontakt til hjemmehjælpen i Brønderslev Kommune, så der blev taget hånd om ægteparret.

Vagtchefen kan ikke give nogen forklaring på hvorfor ægteparret var gået hen i området ved Brønderslev Kirke.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.