Nat på Slottet: Oplev natteater i uge 29

I uge 29 kan man opleve teater ved Voergaard Slot, mens man ser til fra egne medbragte telte på den anden side af voldgraven

Der bliver fremført teaterstykker og historiefortællinger foran slottet, mens publikum kan se til fra den anden side af voldgraven. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen.

Der bliver fremført teaterstykker og historiefortællinger foran slottet, mens publikum kan se til fra den anden side af voldgraven. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen.

Voer: I uge 29 bliver det muligt for teaterelskere og natteravne at kombinere deres interesser ved Voergaard Slot.

For under navnet Nat på Slottet bliver der hver dag i ugen fremført teaterstykker efter mørkets frembrud.

Stykkerne vil blive opsat på selve slotsøen, altså foran slottet, mens publikum fra den anden side af voldgraven vil kunne nyde forestillingerne.

Da arrangementet foregår om natten betyder det også, at gæsterne skal indlogeres. Det kan de gøre ved selv at slå et telt op, eller leje et til lejligheden.

Fra teltene og området omkring voldgraven kan gæsterne i løbet af de sene aftentimer opleve et levende teater og historiefortællinger. Teateret og fortællingerne vil bestå af en række korte indslag, der beskriver det liv der er og har været omkring Voergaard.

Magi i sommernatten

Stykkerne og fortællingerne fremføres af gruppen Rødder og Vinger, der plejer at tage ud til diverse middelaldermarkeder landet over om sommeren.

- Det er en god måde for vores forening at gennemføre et arrangement, og så vi stolte af at kunne hjælpe Brønderslev Kommune og hele landsdelen med at præsentere et nyt turistkoncept, siger bestyrelsesformand Michael Kristensen.

Bestyrelsesformand for Voergaard Slot, Anker Laden-Andersen er også begejstret for det nye projekt.

- Den fælles idé er en oplevelse for nordjyder. Vi tror på, at vi har skabt et koncept, der kan skabe magi i sommernatten. Grundet Covid-19 kan vi kun have 100 gæster hver nat, så vi kommer ikke til at tjene stort på det, men vi betragter det som Voergaard Slots bidrag til, at slottet kan danne rammerne om turismeoplevelser for unge og gamle, slutter han.

Der kan købes billetter til arrangementet på natpaaslottet.dk

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.