Nordjysk virksomhed vinder innovationspris

To nordjyske virksomheder var med i opløbet om den prestigefulde pris, men det blev virksomheden i Brønderslev, der løb af med sejren

Oluf Sigh og Green Instruments er kåret som dette års vinder af Innovationsprisen ved EY Entrepreneur Of The Year. Green Instruments vinder foran to andre finalister: Mekoprint og Gibotech. Foto: EY

Oluf Sigh og Green Instruments er kåret som dette års vinder af Innovationsprisen ved EY Entrepreneur Of The Year. Green Instruments vinder foran to andre finalister: Mekoprint og Gibotech. Foto: EY

KØBENHAVN:Den miljøteknologiske virksomhed Green Instruments A/S fra Brønderslev vandt torsdag aften kategorien Innovation ved EY Entrepreneur Of The Year 2019.

Prisen får Green Instruments for sin store innovationshøjde og konstante fokus på produktudvikling, hedder det i pressemeddelelsen.

Green Instruments specialiserer sig i udvikling og salg af måle- og analyseudstyr til marine og landbaserede industrier.

- Dette års vinder af innovationskategorien forstår at udnytte sine ingeniørtunge og innovative kompetencer og har skabt en markant niche, som allerede har bred global rækkevidde og rele-vans”, siger Søren Smedegaard Hvid, partner i EY og direktør for EY Entrepreneur Of The Year.

- Med nyskabelse som omdrejningspunktet er det lykkedes Green instruments at skabe impo-nerende vækst og resultater. Det, mener juryen, er flot gjort. Juryen anerkender også entre-preneurens konstante nysgerrighed på tekniske forbedringsmuligheder og et klart strategisk mindset. Samtidig er her et stærkt engagement i bæredygtighed gennem miljøforbedrende produkter og tiltag, sagde Søren Smedegaard Hvid om valget.

Ud over Green instruments var der to andre finalister til prisen Innovation ved EY Entrepreneur Of The Year. Det drejer sig om Mekoprint i Støvring, som ellers blev kåret som vinder af ”EY Entrepreneur Of The Year” i region Nordjylland.

Mekoprint producerer kundespecifikke løsninger til industrielle- og elektronikvirksomheder primært rettet mod Europa.

Derudover var firmaet Gibotech, der hører hjemme i Odense, også i finalen. Gibotech leverer højteknologiske automationsløsninger med robotter, kunstig intelligens og software.

Fakta om EY Entrepreneur Of The Year

· EY Entrepreneur Of The Year er en hyldest til de dygtigste og mest innovative vækst-skabere.

· EY Entrepreneur Of The Year arrangeres i mere end 60 lande og er dermed verdens største vækstkonkurrence, der internationalt afholdes for 33. gang i år.

· Vinderen kåres ikke kun ud fra virksomhedens evne til økonomisk vækst, men ud fra en vurdering af flere parametre, bl.a. entrepreneurens rolle, værdier, ledelse og sam-fundsmæssige engagement.

· De stærkeste danske kandidater deltager i regionskåringerne, før landsvinderen i år kåres den 28. november 2019 i København.

· Vinder af EY Entrepreneur Of The Year 2018 var Mobile Industrial Robots.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.