Nu åbner hundeskoven i Brønderslev

En stor gruppe frivillige står bag Pedershaab Hundeskov i Brønderslev, der åbnes onsdag

11
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Imens Jan Sonnesen og Hans Hessellund (th.) var ved at få styr på det sidste omkring pavillonen, så drønene hunden Fuzzi rundt og nød friheden på det store areal. Kurt Bering

BRØNDERSLEV:Onsdag 17. april har Brønderslev officielt en hundeskov i byen takket være en stor række frivillige og ildsjæle, der har brugt lang tid på at rydde op, fælde træer og bygge faciliteterne i hundeskoven.

Hundeskoven hedder Pedershaab Hundeskov, og den er placeret på jord tilhørende HawkeyePedershaab bag virksomheden og med parkering på græsarealet ved Sdr. Omfartsvej ved siden af Rema1000.

Hans Hessellund er en af initiativtagerne, og han ser frem til at kunne smide arbejdshandskerne snart og lade hundene indtage den nye hundeskov.

- Det har været helt fantastisk at være med til at lave hundeskoven med så mange frivillige. Der har været omkring 75 mennesker engageret i at hjælpe os med at få den lavet, siger Hans Hessellund.

Projektet blev født sidst på efteråret, og siden er det gået stærkt. Da de først fik lov til at bruge jorden til hundeskov, så er det gået slag i slag lige siden.

Hans Hessellund og den lange række af frivillige og de mange bidragydere, der har hjulpet økonomisk, har været medvirkende til, at de i denne uge kan åbne en hundeskov fyldt med faciliteter til både hund og ejere.

Der er kommet store bidrag fra fonde og virksomheder, men det har været mindst ligeså vigtigt med de mange, som har hjulpet med at løse praktiske opgaver eller give mindre donationer for at få hundeskoven op at stå.

- Der har simpelthen været så utroligt mange flinke sponsorer, som har hjulpet os. Men der har også været mange forbi, som har givet mindre beløb og spurgt, hvad de kunne gøre for at hjælpe, når de har kigget forbi for at se, hvor langt vi var kommet, siger Hans Hessellund.

Jan Sonnesen er en af de mange frivillige, der har hjulpet med at lave hundeskoven over de seneste måneder.

- Som hundeejer vil man gerne støtte op om sådan et godt initiativ. Når man har tid til at lufte hunden, så har man også tid til at give en hjælpende hånd med at få det op at stå, siger Jan Sonnesen.

Han ser også frem til, at der endelig bliver et sted i Brønderslev, hvor hunden Fuzzi kan få lov til at løbe frit.

- Det er en god måde for både hund og ejer at socialisere. Mange går over på det modsatte fortov, hvis man kommer gående med en hund, fordi man er bange for det går galt. Men hundene har godt af at mødes og få lov til at lege med hinanden, mener Jan Sonnesen.

Jan Sonnesens hund Fuzzi løb også ivrigt rundt og legede med de andre hunde i hundeskoven, mens han selv sammen med Hans Hessellund fik styr på de sidste detaljer omkring pavillonen.

Hele området er blevet indhegnet, så hundene ikke kan løbe alt for langt væk fra ejerne, der er blevet købt bord-/bænkesæt, lavet en mindre pavillon, indhegning til små hvalpe og en forhindrings- og agilitybane til hundene.

Hans Hessellund og de mange frivillige ser frem til at være færdig med al det praktiske arbejde og få åbnet hundeskoven officielt.

Det sker onsdag 17. april klokken 16.30, hvor Pedershaab Hundeskov åbnes for både hunde og hundeejere i Brønderslev og omegn.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.