Politiet advarer butikker mod tricktyve

To butikker i Vendsyssel snydt af to mænd, som ville veksle penge

Charlotte Bøje
Rema 1000 Brønderslev.ARKIVFOTO: Kurt Bering
Tyveri 13. februar 2018 11:26 - Opdateret 13. februar 2018 11:42

VENDSYSSEL: To Rema 1000 butikker i Vendsyssel er mandag blevet snydt af tricktyve. Nu advarer Nordjyllands Politi andre butikker om tricket.

Begge steder blev ekspedienten snydt af to mænd, som ville have vekslet penge.

- Hos Rema 1000 på Sophus Falcks Vej i Sæby indfinder to mænd sig søndag klokken 17.49. De køber en vare, og vil have vil have vekslet 4000 kr. til mindre sedler. Så bliver der vekslet frem og tilbage, og vupti så mangler man 1500 kroner, da de er væk, fortæller politikommissær Peter Skovbak fra Lokalpoliti i Frederikshavn.

Hos Rema 1000 på Sdr. Omfartsvej i Brønderslev mistede på vekseltricket 3000 kroner søndag klokken 16.30.

- De starter med at ville veksle to femhundredekronesedler til en tusindkroneseddel, og så vil de veksle to femhundredekronesedler om til en tusindkroneseddel, der bliver vekslet frem og tilbage, og da de er gået, mangler butikken 3000 kr. Det er et trick vi har set mange gange, beretter politikommissæren.

Politiet mener det er de samme to mænd, beskrives de som østeuropæisk af udseende og begge i 30’erne. Politiet har fået overvågning fra butikkerne, men vil gerne advare andre butikker.

- Hvis der kommer nogle, der vil have vekslet penge, skal man tage sig meget i agt og tænke over, om det er et tricktyveri man er ved at blive udsat for, advarer Peter Skovbak.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...