Så er NORDJYSKE bussen i Hjallerup

Nordjyskes bus har nu parkeret foran Hotel Hjallerup Kro, og den er bemandet med folk fra NORDJYSKEs kulturredaktion

4
Foto: Bent Bach Foto: Bent Bach Foto: Bent Bach Foto: Bent Bach

Foto: Bent Bach

HJALLERUP:Bussen holder der, fordi vi gerne vil møde vores læsere. Men også fordi Ernst Trillingsgaard i eftermiddag holder foredrag på Hotel Hjallerup Kro.

Vi vil gerne have input til vores kulturdækning i alle vores medier. Så har du en mening om den ting, så er du velkommen til at aflevere den til os i bussen. Du er også velkommen til en mere løs snak. Og trænger du til kaffe og kage, så er vi også leveringsdygtige lige der.

Mellem klokken 14 og 14.45 kan du også møde landsdelens tidligere superkøbmand på det kulturelle område: Ernst Trillingsgaard, der indtil sidste år var direktør for AKKC. Også han stiller op til såvel en omgang hyggesnak, men også til en snak om mere alvorlige ting.

NORDJYSKE Bussen. Foto: Bent Bach

NORDJYSKE Bussen. Foto: Bent Bach

Hvis du kommer i bussen, så er det dig, der sætter dagsordenen i forhold til, hvad vi skal tale om.

Har du idéer, tips, forslag med mere, så er du også velkommen. Det kan godt ske, at vi ikke kan love dig at dække de ting, du har på hjertet. Men vi vil i hvert fald tage en seddel med hjem, og så vil vi drøfte læsernes forslag på det næste redaktionsmøde.

Bussen er åben fra klokken 11. Fra klokken 14 kan du møde Trille. Og klokken 15 triller bussen tilbage mod Aalborg. Uden Trille. For han holder foredrag for 80 mennesker på kroen fra klokken 15.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.