Turister skal have én på opleveren

Der ansættes nu en turistmedarbejder

Esben Heine
Brønderslev Erhverv & Turisme bliver fortsat centrum for turisme-indsatsen med en ekstra medarbejder. Arkivfoto: Kurt Bering
Dronninglund 14. marts 2018 15:39

BRØNDERSLEV/DRONNINGLUND: Brønderslev Kommune og Brønderslev Erhverv & Turisme skal sikre en strategisk sammenhængende oplevelsesindsats i Brønderslev kommune over de næste tre år.

Borgmester Mikael Klitgaard (V), formanden for Fritid & kultur, Margit Chemnitz (V) og formanden for Brønderslev Erhverv & Turisme, Arne M. Jensen (S), har håndslag på at en fælles indsats skal styrke Brønderslev Kommunes turisterhverv og synliggørelsen af oplevelser for lokalbefolkningen og turister.

Indsatsen bliver udmøntet i et treårigt projekt, der har til formål at synliggøre tilbud online, finde "Best practice" for turisterhvervet i markedsføring og skabe større sammenhæng i tilbud.

Konkret sker det ved ansættelse af en ny medarbejder, en turismekonsulent, i første omgang for de kommende tre år.

Pengene til projektet findes ved Brønderslev Kommune, Brønderslev Erhverv & Turisme ligesom der vil blive søgt midler fra Business Region North Denmark.

- Turisme er vigtigt og vores egne borgere skal også kende mere til tilbud og muligheder her i Brønderslev Kommune ved vores turistvirksomheder. Det giver vores nye samarbejde mulighed for, siger Arne M. Jensen, formand for Brønderslev Erhverv & Turisme.

Han bliver suppleret af Margit Chemnitz:

- Vi kan gennem dette samarbejde gøre vores til at gøre de lokale tilbud mere synlige og kunne tiltrække nye borgere.

Projektet skal ledes via Brønderslev Erhverv & Turisme med hjælp fra en styregruppe. Sammensætningen af denne er endnu ikke bestemt.

Olivengren til turistsamarbejdet

Der ses frem til et samarbejde med Jyske Aas gruppen, destinationsgruppen, Dronninglund Turistforening og de øvrige aktører og virksomheder inden turismen.

Satsningen giver turisterhvervet en unik mulighed for en sammenhængende og strategisk udvikling, samt markedsføring af attraktioner og områder i Brønderslev Kommune

Borgmester Mikael Klitgaard roser de lokale ildsjæle og ser frem til konstruktiv dialog, særlig inspireret af den plan destinationsgruppen tidligere har fremsat for fælles markedsføring og produktudvikling i vores kommune.

- Projektet forventes præsenteret på Brønderslev Erhverv & Turismes kommende generalforsamling på tirsdag og igangsat medio 2018 efter udpegning af styregruppe, fortæller Marianne Gade.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...