Brønderslevbandet The Blue Van i Apple-reklame

Brønderslevband lægger toner til den første iPad reklame. Opdateret 15.53

The Blue Van. Apple bruger deres musik i den første iPad reklame. Den bliver sendt under Oscarshowet. Bedre reklame kan de vist ikke få.

The Blue Van. Apple bruger deres musik i den første iPad reklame. Den bliver sendt under Oscarshowet. Bedre reklame kan de vist ikke få.

Danmark tog en af de mindre Oscars i nat, men det var ikke den eneste appelsin, der landede i en dansk turban under Oscaruddelingerne. Apple sendte nemlig sin første reklame for deres iPad under Oscarshowet, og nogle Brønderslevdrenge har formentlig scoret en endnu større gevinst på den konto. Det er nemlig The Blue Vans "There Goes My Love", Apple har valgt som underlægningsmusik til reklamen. Ret meget større bliver det vist ikke. Inden det store show vidste ingen, at musikken havde nordjyske rødder, - Det har faktisk været en hemmelighed frem til lanceringen, fortæller Søren V. Christensen, der spiller keyboard og guitar i bandet, til DR Nyheder. Han fik først den gode nyhed fra bandets manager i fredags, da han blev beordret på et morgentog hjem fra Hamborg, og imens de talte sammen, kunne han høre en champagneprop springe. - Vi troede ikke, vi ville få reklamen, for det var gået en to-tre uger, hvor vi intet hørte, så det var virkelig en stor overraskelse, siger han. Ungt, men gammelt band Bag blues-rockbandet The Blue Van står udover Søren V. Christensen også Steffen Westmark, Allan F. Villadsen og Per M. Jørgenson, og de fire har spillet musik sammen siden 6. klasse. Bandet har udgivet tre albums, og "There goes my love" stammer fra 2008-albummet "Man Up". - Vores bassist, Allan, fyldte 28 i fredags, så han fik en Apple-reklame i fødselsdagsgave. Det er sgu da godt nok, mener Søren V. Christensen, der sammen med bandet kunne fejre både fødselsdag og reklamekontrakt med en koncert på Svendborg gymnasium. Også på mobilen The Blue Van leverede også musikken til en reklame for en samsung-mobil sidste år, og selv om der blot var en lille musikbid med, eksploderede antallet af besøgende på deres My Space-profil, og der kom godt gang i downloads af nummeret. - Så jeg vil gætte på, at der kommer til at ske rigtig meget for os i løbet af det år, siger Søren V. Christensen. Se reklamen her.