Frederikshavn

Bronze til U-16 piger ved Rødspætte Cup

Det lykkedes ikke for nogle af de lokale hold at stryge helt til tops, men et par semifinalepladser blev det til trods stærke modstandere

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Finaledag Rødspætte Cup 2013. Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Det blev udenlandske og sjællandske hold, der dominerede årets finaler i den stærkt besatte Rødspætte Cup.

U-16 pigeholdet fra Team Nord vandt bronze i A-finalerne efter at være røget ud i en tæt semifinalekamp mod norske Skogstrand.

U-14 pigerne fra Ffi opfyldte deres målsætning om en plads i top 4. I semifinalen tabte de med to mål til Rødovre, som de på forhånd havde frygtet at løbe ind i, og i bronzekampen var norske Austrått for stærke.

Niveauet har generelt været meget højt i hele turneringen. Ikke mindst takket være de mange, store klubber fra ind- og udland, der har deltaget i Rødspætte Cup 2013.

Mandag blev der spillet finaler i Arena Nord.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.