Bronzevinder: Skulle bare have det sjovt

Danske Peter Rosenmeier blæste på taktikken, da han søndag vandt paralympisk bronze i bordtennis

Peter Rosenmeier vandt bronze i London. Arkivfoto: Torben Hansen

Peter Rosenmeier vandt bronze i London. Arkivfoto: Torben Hansen

LONDON:Den danske bordtennisspiller Peter Rosenmeier vandt søndag bronzekampen over franske Bastien Grundeler ved de paralympiske lege i London.

Dermed fik nordjyske Peter Rosenmeier oprejsning efter lørdagens knebne semifinalenederlag.
- Lige nu er det en enormt stor lettelse. Jeg var ekstremt skuffet i går (lørdag. red.). Jeg kunne slet ikke sove og måtte ringe hjem til min kone.
- Så besluttede jeg mig for, at nu skulle jeg ud og have det sjovt i bronzekampen. Ikke så meget taktik. Bare ud og spille, siger Peter Rosenmeier.
Danskeren vandt guld ved paralympiske lege i Beijing for fire år siden, og dermed havde han sat næsen op efter mere end en bronzemedalje. Men det var alligevel vigtigt for ham at få metal med hjem.
- Lige nu betyder den ikke så meget. Skuffelsen fra i går kan ikke overtrumfes. Men jeg ved, at jeg om 14 dage havde været ufatteligt skuffet, hvis jeg var kommet hjem med en fjerdeplads.
Den 28-årige spiller har endnu ikke besluttet sig for, om han er med ved paralympiske lege i Brasilien om fire år. Men bronzemedaljen kan motivere ham til at tage endnu en tørn.
- Nu skal jeg hjem og tænke. Og snakke med alle de folk, der står bag mig. Men jeg tror ikke, at jeg kan slutte med en bronzemedalje.
Danmark er nu oppe på tre medaljer ved de paralympiske lege i London. Ud over Peter Rosenmeiers bronze har Jackie Christiansen vundet guld i kuglestød og Daniel Wagner Jørgensen har taget bronze i længdespring.
/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.