Bror kritiserer nyt Michael Jackson-album

Jermaine Jackson er utilfreds med sin afdøde brors nye album. Han mener, at Jackson Five burde have haft en finger med i produktionen.

Selv om det snart er fem år siden, at kongen af pop trak vejret for sidste gang, dukker der stadig nyt musik op fra ikonet. Således indeholder det nye MJ-album "Xscape" flere sange, som aldrig før er udgivet.

Men Michael Jacksons bror Jermaine er utilfreds med det nye album. Han mener nemlig, at han og de andre medlemmer af det oprindelige Jackson-famlieband, Jackson Five, burde have produceret musikken. I stedet har Timbaland og Justin Timberlake stået for at trykke på knapperne i studiet.

Det skriver Female First.

- Det originale Jackson Five tilbage på et album sammen. Hvad er der galt med det? Jeg har ingenting imod Timbaland, men det burde have været os, der producerede albummet, siger Jermaine Jackson til TMZ.

Jackson-broren indrømmer dog, at "Xscape" er et album af høj kvalitet. Selv om han endnu ikke har hørt alle numrene.

- Jeg har hørt nogle af sangene, og jeg elsker "Xscape". Men jeg har ikke hørt hele albummet endnu, så jeg har ikke nogen mening om det, siger den 59-årige sanger og bassist.

"Xscape" indeholder otte numre og bliver udgivet den 13. maj.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst