Bror til Giggs: Du er en orm

Ryan Giggs får kærligheden at føle fra broderen Rhodri.

Ryan Giggs kan runde sin kamp nummer 900 for Manchester United, hvis han kommer på banen mod Ajax torsdag aften i Europa League.
Foto: Scanpix

Ryan Giggs kan runde sin kamp nummer 900 for Manchester United, hvis han kommer på banen mod Ajax torsdag aften i Europa League. Foto: Scanpix

Ryan Giggs har spoleret sin bror Rhodri Giggs liv med den otte år lange affære, Manchester United-spilleren har haft med Rhodris kone Natasha. Det fortæller Rhodri Giggs til The Sun. - Ryan er en stor fodboldspiller, men han er ikke en rigtig mand. Ryan Giggs er en orm - et væseldyr, siger Rhodri Giggs. Den fire år yngre bror har ikke tidligere haft lyst til at tale offentligt om affæren, der blev afsløret sidste sommer. Interviewet med den engelske tabloidavis kommer efter, at hans kone er færdig i kendisudgagen af Big Brother i Storbritannien. - Natasha var alt i mit liv, og han burde være min nærmeste. Det værste ved det hele er at forstille sig de to sammen. Jeg giftede mig med hende på godt og ondt - for hele livet. - Han var ikke ked af det. Han sagde, at det kun handlede om sex, intet mere, og det var da pænt af ham, siger Rhodri Giggs. De to brødre har ikke talt sammen siden. Rhodri Giggs er manager for Salford City FC, som spiller i det, der svarer til den ottendebedste række i England. Affæren blev kendt for Rhodri Giggs, da moderen til hans kone troppede op på hans bopæl i Manchester med en udgave af søndagsavisen og et brev fra hans 28-årige kone, som indrømmede alt. Kort forinden var konen stukket af sted til Spanien med deres 5-årige søn Louis, og hendes 10-årige søn Liam fra et tidligere forhold.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.