Brugge svigtede inden AaB-kamp

Det ellers suveræne belgiske mandskab snublede for anden weekend i træk

Tom De Sutter scorede Club Brugges enlige mål mod Lokeren. Her ses han i en tidligere kamp i Europa League mod Helsinki. Foto: Kurt Desplenter/Scanpix <i>Scanpix Denmark</i>

Tom De Sutter scorede Club Brugges enlige mål mod Lokeren. Her ses han i en tidligere kamp i Europa League mod Helsinki. Foto: Kurt Desplenter/Scanpix Scanpix Denmark

BRUGGE:AaB-fans kan håbe, at Club Brugge er inde i en mindre formkrise, når de på torsdag tørner sammen med AaB i 1/16-finale i Europa League.

Søndag aften spillede Club Brugge 1-1 hjemme mod Lokeren i den belgiske Jupiler League. Det er anden weekend i streg, at AaB’s kommende modstander sætter point til i ligaen. I sidste weekend tabte holdet 2-0 til rækkens nummer fire, Kortrijk.

Søndag kom udeholdet Lokeren, der blot indtager den belgiske ligas ottendeplads, foran efter 22 minutters spil, da forsvarsspiller Mijac Maric sendte læderet i netmaskerne.

Club Brugge startede med den tidligere FC København-spiller, Claudemir, som var på banen hele kampen. Det betalte sig, for efter 61. minutter, var det netop brasilaneren, der stod for oplægget til den belgiske angriber Tom de Sutter, som kvitterede med en scoring.

Trods pointtabet ligger Club Brugge fortsat på førstepladsen i ligaen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.