Brugte cykler efterlyses

Gamle cykler får nyt liv hos Røde Kors

I værkstedet sørger flygtningene selv for at gøre cyklerne køreklare. Arkivfoto <i>Bent Bach</i>

I værkstedet sørger flygtningene selv for at gøre cyklerne køreklare. Arkivfoto Bent Bach

BRØNDERSLEV:Gamle cykler får hver eneste uge nyt liv, når Røde Kors åbner dørene til cykelværkstedet i Godsbanegade i Brønderslev.

Cyklerne har Røde Kors modtaget af venlige mennesker, der ikke længere har brugt for deres cykel. Men der er brug for flere, for efterspørgslen på en brugt cykel er stor. På årets to åbningsdage i værkstedet i Brønderslev er 36 brugte cykler kommet på hjul igen. Og der er brug for flere både dame-, herre-, og børnecykler.

- Nogle af de cykler, vi får ind er godt brugte, mens andre kan køre med det samme, siger Erik Thorup, der står i spidsen for aktiviteterne i cykelværkstedet.

Han understreger, at alle cykler kan gøre nytte. Cykler der ikke kan repareres, går nemlig ikke til spilde. For delene kan måske gøre nytte på andre cykler.

De frivillige kræfter i Røde Kors Brønderslev har hentet cykler i det meste af Vendsyssel gennem årene. Har man brugte cykler, som man vil forære til formålet, kan man ringe på 98801255 - til Røde Kors genbrugsbutikken i Brønderslev.

Der er også mulighed for at aflevere de brugt cykler i Røde Kors butikkerne i Hjallerup og Brønderslev.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.