Bruhn: Træneren har som regel ret

Talentfuld kantspiller har været helt ude af AaB-truppen i de seneste spillerunder

Mathias Hove Andersen
Andreas Bruhn, der her ligger i græsset, spillede hele kampen, da AaB vandt 4-0 over Lystrup IF i DBU Pokalen. Foto: Martin Damgård
Sport 1. oktober 2015 06:44 - Opdateret 1. oktober 2015 08:09

AALBORG: De fem seneste kampe i Alka Superligaen har været uden deltagelse af Andreas Bruhn, og den 21-årige kantspiller har været helt ude af AaB-truppen i opgørene mod Viborg og Brøndby.

Cheftræner Lars Søndergaard har fortalt Andreas Bruhn, hvorfor spilletiden er begrænset i øjeblikket.

- Han har sagt til mig, at jeg er lidt svingende lige for tiden, og det må være under træning, siger Andreas Bruhn, som ikke er helt uenig i den analyse.

- Træneren har som regel ret, og det er ikke noget, som jeg skal stille spørgsmålstegn ved. Jeg må bare kæmpe videre og vise, at jeg skal spille igen, uddyber Andreas Bruhn.

Støvring-talentet vil arbejde hårdt for at komme tilbage i varmen, og hvis alt flasker sig, kan han være tilbage i truppen på søndag, hvor AaB møder SønderjyskE på NORDJYSKE Arena.

- Jeg er udmærket godt klar over, at jeg har et vist talent og potentiale, og med tålmodighed og hårdt arbejde skal jeg nok komme til at spille. Det er jeg sikker på, siger Andreas Bruhn.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...