Lokalpolitik

Bruno Müller trækker sig fra alle poster

Det frivillige foreningsarbejde lægger han også på hylden

Bruno Müller glæder sig til at slappe af i det dejlige hus på Kæret.

Bruno Müller glæder sig til at slappe af i det dejlige hus på Kæret.

FREDERIKSHAVN:Socialdemokraten Bruno Müller har netop besluttet sig for ikke at stille op til byrådet næste gang. Og nu da den beslutning er truffet, har han også besluttet at trække fra sine 12 forskellige foreningsposter, hvoraf han er formand i seks.

- Ja, nu har jeg bestemt mig for at takke helt af, forklarer han.

70-årige Bruno Müller trækker sig på grund af sin alder, og fordi han synes, fire byrådsperioder må være nok.

Vil nyde live

- Jeg sad faktisk med den blanket, hvor jeg skulle skrive under på, at jeg genopstiller, da jeg traf afgørelsen: Nej, jeg skriver ikke under.

Beslutningen blev truffet langt væk fra Frederikshavn, mens Bruno Müller var på ferie på Madeira.

- Man ved jo ikke, hvornår det hele stopper, og skulle jeg tage en periode mere i byrådet, så vil jeg være 75 år. Nu vil jeg nyde mit dejlige hus på Kæret, forklarer han.

Bruno Müller er som nævnt med i en række bestyrelser, og han har ikke lyst til at vælge nogle frivillige bestyrelsesposter fra eller til.

- Så synes jeg, det er mest fair at trække mig fra dem alle sammen, så ingen kan sige: ”Hvorfor vil han være med der men ikke her”, siger Bruno Müller.

Med siden 1997

Bruno Müller har været medlem af Frederikshavn Byråd siden 1997, hvor han kom ind, da Ove Christensen måtte sygemelde sig. Han lægger ikke skjul, at det har været en hård proces, at være med i en sammenlagt kommune, hvor tre byråd skulle blive til et.

- Det er faktisk nu, vi får alvor har fået en fornemmelse af at være en kommune, og hvor vi fra det gamle Frederikshavn Byråd ikke bliver beskyldt for at ville centralise alt i Frederikshavn.

Bruno Müller er det andet erfarne socialdemokratiske byrådsmedlem, der takker af efter denne byrådsperiode. Den tidligere borgmester gennem 12 år Erik Sørensen har også ladet sig pensionere som kommunalpolitiker.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.