Bruno Mars reddede forholdet med megahit

Den amerikanske sanger skrev sit aktuelle hit, da han frygtede, at kæresten ville forlade ham.

Bruno Mars reddede forholdet med megahit

Den amerikanske popsanger Bruno Mars kan takke sit aktuelle megahit "When I Was Your Man" for, at han stadig er sammen med sin smukke modelkæreste. Det fortæller han til magasinet Rolling Stone.

Den 27-årige sanger skrev nemlig nummeret i en periode, hvor forholdet mellem ham og Jessica Caban skrantede. Bruno Mars gik ligefrem og frygtede, at han var ved at miste sin kæreste, og det fik ham til at skrive det melankolske popnummer.

I "When I Was You Man" beskriver Bruno Mars, hvordan han ser tilbage på et godt forhold og indser, at han kunne have været en bedre partner på flere fronter.

Takket være sangen er forholdet mellem Bruno Mars og Jessica Caban, som han har været sammen siden 2011, godt kørende igen. Men det betyder også, at det er svært for popsangeren at optræde med det hjerteskærende triste hit.

- Det vækker alle de gamle følelser frem igen. Det er som om, jeg bløder, siger Bruno Mars.

"When I Was You Man" har toppet på en fjerdeplads på den danske hitliste. I USA har sangen ligget på førstepladsen. Bruno Mars kan opleves live på dansk jord, når han besøger København med "The Moonshine Jungle Tour" den 31. oktober. Ifølge hans hjemmeside, er koncerten allerede udsolgt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.