Bryan Adams kommer til Danmark

Jelling, Als og Skive. Hele Danmark får besøg af den canadiske rock-veteran Bryan Adams i foråret.

Bryan Adams kommer til Danmark

Danmark får besøg af en af rockens helt store ikoner til sommer. Selveste Bryan Adams besøger nemlig både Jelling Musikfestival og Als, hvor han giver udendørskoncert i de unikke omgivelser ved Augustenborg Slotspark.

Allerede i marts kan Bryan Adams fans dog høre "Summer of 69" og "Everything I do, I do it for You" i live i Danmark. Pop- og rockfænomenet spiller nemlig en række mindre, unplugged solokoncerter i København, Skive og Esbjerg.

Superstjernen vender dog tilbage. Denne gang til Als med hele sit band i ryggen 25. maj. Dagen efter får også Jelling Musikfestival glæden af den canadiske rockstjerne. Og fans kan godt begynde at glæde sig.

Bryan Adams er nemlig kendt for at skabe store, fælles oplevelser sammen med sit publikum.

Med mere end 100 millioner solgte cd'er er Bryan Adams den bedst sælgende canadiske rockmusiker nogensinde.

Alligevel har superstjernen udgivet relativt få albums. 11 studie albums, fem live-udgivelser og fem opsamlingsalbums er det blevet til. Til gengæld har canadieren været yderst flittig til at give koncerter over hele verden.

Koncerten arrangeres af Kultur i Syd, som flere gange har hyret nogle af rockmusikkens absolutte topnavne til at spille i den stemningsfulde park ved Augustenborg Slot. Blandt andre Eric Clapton og Elton John har lagt vejen forbi parken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst