Bryggen-stjerne om kæresten: Han er en fantastisk far

Stephanie Christiansen, også kendt som "Geggo", hylder sin kæreste for at være en helt fantastisk far.

Stephanie Foto: Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen

Stephanie Foto: Scanpix/Mathias Løvgreen Bojesen

Søvnløse nætter, bleskift og vuggeviser kan lægge en dæmper på romantikken i et parforhold, men det er tilsyneladende langt fra tilfældet for Stephanie "Geggo" Karma Christiansen.

"Familien fra Bryggen"-stjernen blev i februar i år forældre til datteren Alba, og rollen som far har kæresten Cengiz Salvarli klaret med bravur.

Det fortæller Geggo i et indlæg på sin blog www.geggosverden.dk, der handler om, hvordan det påvirker parforholdet, når der kommer en lille ny til verden.

- Han viste, hvor formidabel og fantastisk en far og kæreste han er på samme tid. Han har en ro over sig, som jeg kun kan beundre, og han har på så mange måder bekræftet mig i, at det er den helt rigtige, jeg har valgt som far til mine børn, skriver Stephanie Karma Christiansen i indlægget om tiden som nybagte forældre.

Den kendte realitypersonlighed understreger på bloggen, at der ikke er flere børn på vej lige nu, men at det nok skal komme på et tidspunkt.

Samtidig hylder hun Cengiz Salvarlis kærlige facon og tålmodighed, og hun kalder ham både for sin kæreste og sin bedste ven.

- Jeg bliver aldrig rigtig træt af ham, og jeg kan altid holde ud at være i hans selskab. Vi er bare et pisse godt match, og jeg kan ikke forstå, at jeg nogensinde har levet uden ham, skriver hun i sit blogindlæg.

Kendisparret har for nylig overtaget et hus på Amager, hvor der er plads til, at lille Alba kan få sit eget værelse.

- Hundene får mere plads, og Alba kan hygge sig og lege med sne om vinteren og løbe med bar mås i vores indelukkede have, fortalte Stephanie Karma Christiansen forud for flytningen til Ritzau Fokus.

Stephanie Karma Christiansen er en del af realityprogrammet "Familien fra Bryggen", der i øjeblikket kører på 10. sæson.

Her optræder hun som en af programmets centrale personer sammen med sin mor Linse Kessler og mormoren, der går under kælenavnet Mopper.

Læs blogindlægget her:

http://geggosverden.dk/2016/11/15/parforholdet-naar-der-kommer-en-lille/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.