Brystbombe er træt af grimme kommentarer om sin barm

Bloggeren Irina Olsen mener, tiden er løbet fra grimme kommentarer om kvinder med store bryster.

, Tori Spelling Foto: Scanpix/Emil Hougaard

, Tori Spelling Foto: Scanpix/Emil Hougaard

Kvinder med store bryster kan ikke samtidig have noget mellem ørerne.

Den fordom møder blogger Irina Olsen ofte i kommentarer på sociale medier, når hun blander sig i den offentlige debat, skriver hun i et nyt blogindlæg på sin blog irinathediva.dk.

Og det irriterer hende grænseløst.

Irina Olsen indrømmer, at hun ofte læser kommentarsporet på sociale medier under artikler, der omhandler hende, og her er hun efterhånden vant til at læse lidt af hvert om sig selv.

- Der er altid forskellige niveauer af idioti med hensyn til kommentarer, og nogle mener simpelthen, at det ikke ville gøre noget, hvis jeg så endda døde. Jeg er jo overhovedet ikke overrasket. Folk er sindssyge, skriver Irina Olsen i blogindlægget.

Men den 29-årige blogger forstår ikke, at så mange kæder hendes brystparti sammen med, at hun ikke har noget andet at byde på.

- Størrelsen på min barm er, hvad den er fra naturens side, hvilket ifølge dem er ens betydende med, at vi kvinder, der har en stor barm, absolut intet andet har at byde på end den store barm. Hvorfor?, spørger Irina Olsen i blogindlægget.

Hun mener, at tiden er løbet fra skammelige holdninger om kvinders kroppe, og at afsenderne bag de grimme kommentarer bør vende tilbage til nutiden.

- Jeg har "store patter", og jeg kan love dig for, at ingen skal få mig eller os med stor barm til at skamme os over det, slutter Irina Olsen sit indlæg.

Du kan læse hele Irina Olsens blogindlæg her: http://irinathediva.dk/2016/10/jeg-har-store-patter-og-hvad-saa/

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden