BSH finder afløser for Michael V. Knudsen i Frankrig

Bjerringbro-Silkeborg henter den 29-årige stregspiller Alexander Lynggaard i franske Saint-Raphaël til sommer.

Saint-Raphael-stregspilleren Alexander Lynggaard vender hjem til dansk håndbold og Bjerringbro-Silkeborg efter denne sæson. (Arkivfoto)

Saint-Raphael-stregspilleren Alexander Lynggaard vender hjem til dansk håndbold og Bjerringbro-Silkeborg efter denne sæson. (Arkivfoto)

SILKEBORG:Bjerringbro-Silkeborg (BSH) har fundet afløseren for Michael V. Knudsen, der stopper håndboldkarrieren til sommer.

Det bliver den 29-årige stregspiller Alexander Lynggaard, som efter denne sæson skifter til den jyske klub fra franske Saint-Raphaël.

Alexander Lynggaard har skrevet kontrakt med BSH frem til sommeren 2024.

- Jeg ser frem til at spille med i toppen af ligaen og være med helt fremme i alle turneringer både nationalt og internationalt.

- Jeg har også et stort ønske om at blive dansk mester, og jeg tror på, at Bjerringbro-Silkeborg igen kan komme øverst på skamlen, siger stregspilleren til klubbens hjemmeside.

Tidligere har han været med på det danske herrelandshold, men er ikke en del af det hold, der skal spille EM.

- Jeg vil gerne spille mig mere fast på landsholdet, og jeg håber på, at mine præstationer for klubben kan bringe mig tættere på dette.

- Derudover glæder min familie og jeg os meget til at starte et familieliv på dansk grund, siger han.

Peter Bredsdorff-Larsen, cheftræner i Bjerringbro-Silkeborg, fortæller, at det har været en svær opgave at finde afløseren for Michael V. Knudsen.

- Han findes simpelthen ikke. Men i afdækningen af vores muligheder har vi haft fokus på, at afløseren har international erfaring og kan løse opgaver i både forsvar og angreb på et internationalt niveau.

- Derudover har vi altid et ønske om at tilknytte spillere, der som personer passer ind i vores kultur og spillestil.

- Jeg er glad for at kunne sige, at Alexander Lynggaard på alle disse områder bliver en stor gevinst for Bjerringbro-Silkeborg, siger træneren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.