BSV besejrer et skadesplaget Århus-mandskab

Bjerringbro-Silkeborg (BSV) vandt 32-21 på udebane over Århus Håndbold. Der var klasseforskel i anden halvleg.

BSV besejrer et skadesplaget Århus-mandskab

Århus Håndbold kunne ikke stille meget op, da Bjerringbro-Silkeborg (BSV) kom på besøg i den bedste danske håndboldrække. BSV vandt overbevisende 32-21.

Bjerringbro-Silkeborg mødte et Århus-mandskab som var svækket på grund af en del skader, men BSV var kun foran med 14-13 ved pausen.

I anden halvleg var der decideret klasseforskel på holdene, og BSV viste en langt større bredde og kvalitet i de sidste 30 minutter.

Sågar BSV's forsvarsspecialist Kasper Nielsen kom på måltavlen i anden halvleg, da han gjorde det til 30-20. Århus-træner Erik Veje Rasmussen så ikke glad ud på bænken i den situation.

- Vi fik stabiliseret vores forsvar i anden halvleg, og Århus virkede mere og mere trætte

- Vi skulle have ført med lidt flere mål ved pausen, siger BSV-spilleren Mads Ø. Nielsen til TV2.

- Vi har spillet to kampe og fået fire point, så det kunne vi ikke få mere ud af. Det bliver hele tiden bedre, og det tegner positivt for denne sæson, siger Mads Ø. Nielsen.

BSV skal spille Champions League-kampe i denne sæson, og sejren kan give holdet lidt selvtillid inden de europæiske opgør.

- Det er et tegn på, at vi har en rigtig bred trup. Vi holdt trykket i anden halvleg, og vi fik slidt Århus-holdet op, siger BSV-playmakeren Rasmus Lauge.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.