BSV lægger afstand til GOG i jagten på semifinale

I en tæt kamp vandt BSV med 26-24 over GOG, og midtjyderne er på direkte kurs mod DM-semifinalerne.

Der skal ske vilde ting, hvis ikke Aalborg Håndbold og Bjerringbro-Silkeborg (BSV) bliver to af de fire hold i DM-semifinalerne i herrehåndbold.

BSV slog 2. påskedag GOG med 26-24, og dermed er slutspilspulje 2 tæt på at være afgjort efter bare to af de seks spillerunder.

Aalborg og BSV har henholdsvis seks og fem point, mens GOG ligesom HC Midtjylland fortsat er uden point i puljen.

Det var lige præcis den situation, GOG'erne havde en mission om at undgå, da de ankom til Jysk Arena i Silkeborg, og første halvleg forløb nogenlunde, som de havde håbet.

GOG-træner Jakob Larsen havde indstillet sit hold godt på opgaven, selv om der indledningsvis var problemer med at styre BSV's tidligere landsholdsprofil Michael V. Knudsen på stregen.

Den 41-årige målmandsveteran Søren Haagen fik godt fat i fynboernes mål, og så kom der gang i de kontrastød, der altid har været en central del af GOG's håndbold-dna.

Det nød især Mark Strandgaard på højre fløj godt af, og da de to hold gik til pause, var det med gæsterne i førersædet med 14-13.

Hjemmeholdets træner, Peter Bredsdorff-Larsen, tog konsekvensen af den halvsløje halve time og satte Søren Rasmussen ind mellem stængerne i stedet for Linus Persson, og det var et fornuftigt træk.

Midtjyderne havde stadig svært ved at score, men nu blev der trods alt lukket bedre af i den anden ende, og pludselig var det GOG, der skulle jagte BSV's forspring og ikke omvendt.

Det begyndte efterhånden at knibe for fynboerne, som manglede skudtrusler på en dag, hvor Minik Dahl Høegh ikke havde meget krudt i højrearmen.

For meget afhang af lyse indfald fra GOG's tidligere BSV-spiller Chris Jørgensen, men fynboerne hang på med det yderste af neglene, indtil Michael V. Knudsen afgjorde kampen med scoringen til 26-24 i de sidste sekunder.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.