BSV og Sønderjyske beklager dumhed

Håndboldklubberne undskylder nu for hændelsesforløbet i pengesag

Flere BSV-spillere (her i blåt) har rodet sig ud i en uheldig sag. Foto: Martin Damgård

Flere BSV-spillere (her i blåt) har rodet sig ud i en uheldig sag. Foto: Martin Damgård

SILKEBORG:Spillerne i Bjerringbro-Silkeborg (BSV) har røde ører, efter at det er kommet frem, at Sønderjyske var blevet lovet 15.000 kroner i præmiepenge for at vinde den sidste kamp i grundspillet over Skanderborg.

Under overskriften ”Spillerne beklager” har BSV på sin hjemmeside forklaret hændelsesforløbet, som skulle sikre BSV en plads i slutspillet.

- Et par spillere meddelte sent tirsdag aften klubbens ledelse, at spillerne havde lovet et beløb til spillernes bødekasse-afslutning i Sønderjyske, hvis Sønderjyske slog Skanderborg i den sidste kamp i grundspillet. Spillerne kan godt se nu, at det ikke var en smart beslutning, og de både fortryder og beklager deres naivitet omkring dette, lyder det på BSV’s hjemmeside.

Begået i kådhed

- Klubben tager selvfølgelig afstand fra denne handling. Selvom den er begået i kådhed af unge mennesker, så er det ikke i orden.

- Vi indkalder senere i dag onsdag spillertruppen til et møde for at få klarhed over sagen. Her vil klubbens ledelse også præcisere, at dette ikke er i orden, og at det aldrig skal gentage sig, oplyser BSV.

På Sønderjyskes hjemmeside lyder næsten samme overskrift: ”Spillertrup beklager dumhed”, og der tages afstand fra den ”ungdommelige kådhed og naivitet” blandt klubbens spillere.

Tager kraftig afstand

Sønderjyskes spillere orienterede sent tirsdag aften den sportslige ledelse om en henvendelse fra spillertruppen i BSV i forbindelse med den sidste kamp i grundspillet.

BSV’s spillertrup henvendte sig til Sønderjyske med beskeden om, at man ville sende et beløb til bødekassen og sæsonafslutningsfesten, hvis Sønderjyske besejrede Skanderborg i ligaens sidste grundspilskamp.

Sportsdirektør Simon Hajdu Lindhardt understreger, at Sønderjyskes ledelse tager kraftig afstand spillertruppens adfærd.

Indkaldte spillertruppen omgående

- Jeg vil med det samme gerne slå fuldstændigt fast, at vores spillere altid går på banen for at vinde kampene. Da vi fik kendskab til sagen, indkaldte vi omgående spillertruppen til et møde, som blev afholdt tirsdag aften.

- Det er en flok spillere, der ikke har tænkt sig om, og som i ungdommelig kådhed og naivitet har sagt ja til at modtage et tilskud på 15.000 kroner fra BSV’s spillertrup til bødekassen og sæsonafslutningsfesten.

- Den samlede spillertrup har med denne adfærd opført sig dumt, hvilket vi tirsdag aften har gjort dem bekendt i klare og utvetydige vendinger. Spillertruppen har givet en uforbeholden undskyldning, og har efter mødet besluttet at donere det omtalte beløb til familier med kræftramte børn, siger Lindhardt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.