BSV-træner: Barcelona er drømmemodstanderen

Carsten Albrektsen ser kun mikroskopisk chance for at slå Barcelona ud. Han glæder sig dog over lodtrækningen.

BSV-træner: Barcelona er drømmemodstanderen

Selvom Bjerringbro-Silkeborgs (BSV) træner har svært ved at forestille sig, at klubben kan slå de forsvarende spanske mestre ud af Champions League, kan Carsten Albrektsen alligevel ikke forestille sig en bedre modstander end Barcelona.

- Det var klart mit foretrukne hold at få Barcelona. Den aura, der er om klubben, er jo fantastisk, siger BSV-træneren.

De to hold tørner sammen i 1/8-finalen af Champions League, og på forhånd er Barcelona, der har vundet flest Champions League-mesterskaber gennem tiden, klare favoritter til at gå videre fra de to opgør - også hos den danske træner.

- Hvis jeg skal bevare min troværdighed, så får jeg rigtig svært ved at forsvare, at vi samlet kan gå videre. Derved siger jeg jo ikke, at vi bare lægger os ned, siger BSV-træneren.

- Mit håb er, at vi kan lave en drøm af en hjemmekamp, og så må vi jo tage den derfra. Men set over to kampe, så anser jeg vores chancer for at gå videre som mikroskopiske, siger han.

Når han alligevel glæder sig over at skulle stå over for Barcelona, skyldes det den aura, klubben har skabt om sig selv.

- Jeg møder stadig folk fra min tidligere klub GOG, der taler om dengang, de mødte Barcelona, siger Carsten Albrektsen.

- Det er historisk for vores klub at være i 1/8-finalen. Og jeg er sikker på, at om fem eller seks år, vil vi snakke om dengang, vi mødte Barcelona. Det er jo det, der er ved Barcelona, siger han.

Hjemmekampen mod Barcelona skal spilles i Jysk Arena i Silkeborg mellem den 13. og 17. marts, mens udekampen i Barcelona skal spilles mellem den 20. og 24. marts.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.