BSV-træner bliver manager: Ny træner skal findes

Bjerringbro-Silkeborg-træner Carsten Albrektsen bliver manager, når hans trænerkontrakt udløber i 2014.

BSV-træner bliver manager: Ny træner skal findes

En helt ny ledelsesmæssig konstruktion ser dagens lys i håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg efter næste sæson.

Når den nuværende træner Carsten Albrektsens kontrakt udløber i 2014, så vil han overtage en nyoprettet stilling som manager i klubben.

Albrektsen skal have det overordnede ansvar for den sportslige strategi, rekruttering af nye spillere og den langsigtede udvikling af holdet, oplyser klubben i en pressemeddelelse.

- Vi er meget glade for Carsten Albrektsen som cheftræner. Men vi ser en mulighed for at udvikle klubben yderligere ved at bruge hans kompetencer i en ny ledelsesmæssig rolle i klubbens sportslige sektor.

- Carsten får det overordnede sportslige ansvar, samtidig med at han får frigjort nogle af de ledelsesmæssige ressourcer, han i dag bruger som ansvarlig for træning og i kamp, siger BSV-direktør, Frank Lajer.

Albrektsen skal stadig skal være med i den daglige træning i et vist omfang, og han får også sin plads på bænken under kampene, men det ledelsesmæssige ansvar i kampene er alene placeret hos den kommende cheftræner.

- Med ansættelsen af Carsten Albrektsen som manager sikrer vi, at den kontinuitet, han har skabt i de sidste fem år, bevares i klubben samtidig med, at vi får fundamentet til at udvikle os yderligere.

- Den røde tråd i det langsigtede sportslige arbejde er sikret, mener Frank Lajer.

Albrektsen har haft let ved at sige ja til et job, som han betragter som drømmejobbet.

- Det er meget enkelt. Klubben har præsenteret mig for et job, jeg rigtig gerne vil have. Ja, det er et job, jeg føler mig som skabt til, siger Albrektsen.

Med Albrektsens nye rolle i BSV skal klubben finde en ny cheftræner fra sæsonen 2014-15.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.