Håndbold

BSV-træner: DM-finaler med alt hvad hjertet kan begære

Peter Bredsdorff-Larsen, der er træner i BSV, glæder sig til DM-finalerne mod ligeledes rutinerede Skjern.

Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, forventer håndboldguf i DM-finalerne mod Skjern. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, forventer håndboldguf i DM-finalerne mod Skjern. Foto: Scanpix/Henning Bagger

Rutine, erfaring, spidskompetencer og et højt niveau over næsten hele sæsonen. Det kan begge holdene i DM-finalerne i herrehåndbold prale af.

Som sådan forventer Bjerringbro-Silkeborgs cheftræner, Peter Bredsdorff-Larsen, en finaleserie mod Skjern med masser guf for nydere af spillet.

- Det bliver nogle DM-finaler med alt, hvad hjertet kan begære for håndboldelskere, siger Peter Bredsdorff-Larsen til klubbens hjemmeside.

De to hold kender hinanden godt og er vant til at spille store kampe med masser af pres på.

BSV vandt de to indbyrdes kampe i grundspillet. Med syv mål hjemme og et mål ude.

Til gengæld vandt Skjern grundspillet, kom langt i Champions League og viste stor fighterevne i DM-semifinalerne mod GOG.

Peter Bredsdorff-Larsen har derfor allerede lagt en plan, der via et godt angreb skal føre hans hold til en ny DM-triumf.

Den foregående kom i 2016, mens det i den seneste sæson blev til bronze efter Skjern og Aalborg.

- Vi er det hold, der scorer flest mål per angreb. Det finaleniveau, vi har jagtet hen over hele sæsonen, har vi vist i slutspillet og ikke mindst i de to semifinaler, roser cheftræneren sit mandskab.

Det nåede finalen med to sejre over Aalborg.

- Vi producerer målchancer og har dygtige spillere til at eksekvere. I de to kampe, vi har spillet mod Skjern, har vi også spillet fornuftige angrebskampe, og det skal vi gøre igen.

- Og så skal vi forsvarsmæssigt udfordre Skjern. Vi har udfordret dem med vores 5-1-forsvar, som Skjern ikke er vant til at spille mod og som ikke passer dem så godt som mere defensive forsvar, siger han.

Den rutinerede cheftræner advarer samtidig mod Skjerns evner i syv-mod-seks-spillet og betoner vigtigheden af at få egen kontrafase til at fungere og samtidig dæmme op for modstanderens.

Skjern har ikke vundet DM-guld siden 1999, men har en fordel af hjemmebane i et eventuelt tredje opgør.

Den første af de potentielt tre finalekampe spilles søndag i Skjern.

Den anden kamp afvikles i Silkeborg tirsdag 29. maj.

Bliver det herefter nødvendigt med en tredje kamp, spilles den om to uger i Skjern.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst