BSV: Vi skal videre i Champions League

Håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborgs træner siger, klubben skal videre fra gruppespillet i Champions League.

BSV: Vi skal videre i Champions League

Mens træner Carsten Albrektsen godt er klar over, at de øvrige modstandere i gruppe C i håndboldens Champions League gnider sig i hænderne over AG Københavns farvel, holder han ikke igen med klubbens ambition.

- Den gruppe skal vi videre fra. Fandeme ja. Vi er det eneste danske hold i Champions League, så vi skal videre, siger træneren.

- Men det bliver også vanskeligt, det ved vi godt. Navnene siger måske ikke så meget for almindelige mennesker, men hvis man kender lidt til europæisk håndbold, så ved man godt, der er nogle gode navne i den gruppe.

På papiret er de sværeste modstandere slovenske Gorenje Velenje og polske KS Vive Targi Kielce, men også et fransk og et russisk hold venter.

Og Albrektsen ved godt, at de øvrige modstandere formentlig er svært tilfredse med den nye danske modstander uden samme antal profiler som i AG København, da de var på toppen sidste sæson.

- Vi er bevidste om, at vi ikke har sammen niveau som AG København, da de var i Final4.

- De andre er nok glade for, de er sluppet af med en rigtig kedelig modstander. Men så må vi jo vise dem, at der er andet i dansk håndbold end AG København, siger Carsten Albrektsen.

Sidste sæson var Bjerringbro-Silkeborg også i Champions League, men havnede i en hård gruppe og tabte alle 10 kampe. 10-12 af spillerne fra den tid er ifølge træneren stadig i truppen, og derfor håber han, de kan bruge deres erfaringer.

Og det gælder både sportsligt og i den administrative afdeling, siger administrerende direktør Frank Lajer.

- Vi er bedre rustet på den måde, at vi har prøvet det før. Det er en speciel turnering, og det er de bedste hold i Europa, så jeg tror, det betyder meget, man har prøvet det før, siger Frank Lajer.

I fodboldens verden rimer Champions League-deltagelse på mange, mange millioner kroner, men sådan er det ikke i håndbolden.

- Der er det lidt anderledes i håndbolden. Der er ikke helt de samme penge i det, så kan vi lave et overskud på en halv million i sådan en turnering, så er det ganske fint, siger Lajer.

AG København er ude af Champions League, efter klubben gik konkurs for få dage siden. Klubben er også fjernet fra listen over hold i den bedste danske håndboldliga.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.