Bubber modtog 800.000 kroner

Inspiration overrakte en stor donation på 800.000 kroner til Bubber, der er ambassadør for Børnecancerfonden

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FREDERIKSHAVN:Inspiration har i julen 2014 valgt at bruge det populære Georg Jensen vedhæng til at samle penge ind til fordel for Børnecancerfonden. Kunderne i Inspiration har støttet rigtigt flittigt op om den gode sag, og det har således været muligt at samle 800.000 kroner ind til støtte for kræftramte børn og deres familier.

Inspiration i Frederikshavn har vundet en intern konkurrence om at være den butik, der skal stå for overrækkelsen af den samlede donation fra alle Inspirations butikker.

Derfor indbød butikken til en ganske særlig eftermiddag, hvor butikschef Lone Jensen og adm. direktør Frank Sørensen fra Inspiration overrakte en check på det flotte beløb til Bubber og direktør Marianne Benzon Nielsen fra Børnecancerfonden.

- At Inspiration i år har valgt at støtte Børnecancerfonden ved salget af George Jensen julevedhæng, har givet os en enestående mulighed for at nå bredt ud i befolkningen og for at sætte fokus på vores sag. Og det store salg betyder utroligt meget for vores arbejde for børn med kræft og deres familier, udtaler direktør Marianne Benzon Nielsen fra Børnecancerfonden.

Direktør i Inspiration, Frank Sørensen, supplerer:

- Kræft er en slem og frygtet sygdom og særligt slemt bliver det, når det rammer vores børn. Vi er fulde af beundring over Børnecancerfondens arbejde, og derfor glæder det os ekstra meget, at vores kunder og medarbejdere på bare seks uger har skabt så flot et resultat. Vi er både stolte af og beæret over at kunne få lov til at give en hjælpende hånd.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden