EMNER

Budget-splittelse i Frederikshavn

Venstre, SF og de konservative sidder nu alene tilbage.

- Flertallet afviste at se nærmere på samarbejdsformerne i folkeskolen, ligesom man stod fast på flere andre punkter såsom at tømme Skagen Rådhus og at forringe rengøringen til de ældre, udtaler socialdemokraternes gruppeformand, Erik Sørensen.
Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

- Flertallet afviste at se nærmere på samarbejdsformerne i folkeskolen, ligesom man stod fast på flere andre punkter såsom at tømme Skagen Rådhus og at forringe rengøringen til de ældre, udtaler socialdemokraternes gruppeformand, Erik Sørensen. Arkivfoto: Kim Dahl Hansen

Frederikshavn Byråd er totalt splittet, når det gælder budgettet for næste år. Tilbage i budgetforhandlingerne sidder nu kun Venstre, konservative og SF. Onsdag aften forlod socialdemokraterne og og Dansk Folkeparti forhandlingsbordet. - Flertallet afviste at se nærmere på samarbejdsformerne i folkeskolen, ligesom man stod fast på flere andre punkter såsom at tømme Skagen Rådhus og at forringe rengøringen til de ældre, udtaler socialdemokraternes gruppeformand, Erik Sørensen. - Vi ville frede frontpersonalet og dermed den direkte service til borgerne.