Budgettet står som aftalt

Økonomiudvalget i Brønderslev Kommune 2. behandlede onsdag budgettet

Borgmester Mikael Klitgaard (V) er meget glad for budgetaftalen og roser også udviklingen i kommunen generelt. Arkivfoto: Hans Ravn

Borgmester Mikael Klitgaard (V) er meget glad for budgetaftalen og roser også udviklingen i kommunen generelt. Arkivfoto: Hans Ravn

BRØNDERSLEV:I Brønderslev Kommune er samtlige medlemmer af byrådet blevet enige om en budgetaftale.

Onsdag 2. oktober 2. behandlede økonomiudvalget budgettet, men ikke meget blev ændret.

- Det var meget positivt det hele, og det hele består som aftalt, siger borgmester Mikael Klitgaard (V).

De få ændringer, der var, var kun af teknisk karakter og ændrer ikke noget ved den overordnede budgetaftale for 2019 og de efterfølgende overslagsår.

Ros til budgetaftalen

Borgmesteren roser den nye budgetaftale, og han ser frem til nogle af de mange initiativer, der nu bliver mulige at gennemføre med den nye budgetaftale for 2019.

- Vi øger servicen på ældre- og socialområdet, der er to meget væsentlige områder, og det er altid rart at kunne tilføre ekstra midler. Vi har fundet penge til udvikling i kommunerne med midtbyplanerne, der kan være med til at tiltrække flere mennesker. Vi har fundet penge til en vuggestue i Dronninglund og skabt mere plads til forskellige tilbud, siger Mikael Klitgaard.

Positiv udvikling i kommunen

At budgettet er landet så godt og giver plads til mange nye initiativer og forbedringer særligt på anlægssiden mener Mikael Klitgaard også hænger sammen med, at kommunen har været igennem en meget positiv udvikling igennem de seneste år.

- Vi prøver at lave samspil med borgerne, være gode til at skabe dialog og tænke forskellige områder sammen. Der er mange positive tiltag, som ikke direkte kan aflæses i et budget. Vi arbejder hårdt på at skabe udvikling i hele kommunen og få alle med, siger Mikal Klitgaard.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.