Buffon raser efter vildt drama: Dommeren har intet hjerte

Kun dommeren så det straffespark, der blev dømt i onsdagens Champions League-drama, mener Gianluigi Buffon.

Gianluigi Buffon (i sort) blev vist ud, da Real Madrid blev tilkendt et straffespark sent i onsdagens Champions League-drama. Foto: Reuters/Paul Hanna

Gianluigi Buffon (i sort) blev vist ud, da Real Madrid blev tilkendt et straffespark sent i onsdagens Champions League-drama. Foto: Reuters/Paul Hanna

FODBOLD:Den italienske målmandslegende Gianluigi Buffon blev udvist i overtiden, da Juventus onsdag røg ud af Champions League efter et stort drama.

Det skete, da Juventus-målmanden brokkede sig så kraftigt over en sen straffesparkskendelse, at den engelske dommer Michael Oliver kvitterede med et direkte rødt kort.

Og efter kampen raser Buffon videre mod Michael Oliver.

- Dommeren har intet hjerte. Han har en skraldepose i stedet for et hjerte, siger Buffon til den italienske kanal Mediaset Premium.

- Hvis man ikke har personligheden og modet, så burde man stå på tribunen sammen med sin kone og drikke en Sprite, lyder det.

Straffesparket blev dømt i det 93. minut, da dommeren vurderede, at Juventus’ Medhi Benatia gik for voldsomt til Lucas Vázquez.

Cristiano Ronaldo scorede på det efterfølgende straffespark.

Dermed reducerede Real Madrid til 1-3, og det var lige nøjagtigt nok til at sikre avancement til semifinalerne med en samlet 4-3-sejr.

Samtidig er Juventus ude af turneringen, og dermed kan 40-årige Gianluigi Buffon meget vel også have spillet sin sidste Champions League-kamp.

Han har således antydet, at den indeværende sæson kan være hans sidste.

- Dommeren fløjtede for et straffespark, som kun han så. Til store kampe har vi brug for gode spillere, trænere, tilhængere og dommere.

- Der må være noget følelse og en forståelse af vigtigheden af sådan nogle øjeblikke. Hvis man ikke har den evne til at forstå, hvad der sker i kampen, så har man ikke fortjent at være på banen, siger Buffon til beIN Sports.

Juventus havde tabt den første af to kvartfinaler med 0-3 i Madrid.

Alligevel var holdet altså tæt på at fuldføre et forrygende comeback i returopgøret. De italienske mestre havde således sikret sig en 3-0-føring ved to scoringer af Mario Mandzukic og en enkelt af Blaise Matuidi.

Men dybt i overtiden slukkede Ronaldo altså de italienske drømme, da han stensikkert omsatte det dømte straffespark til scoring.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.