Bulldogs bed hårdt

De frederikshavnske rivaler gav hinanden kamp til stregen

Bulldogs tremålsskytte Christine Idskou (nr. 6) får en stor krammer efter sejren over FC Outlaws. Foto: Kim Dahl Hansen.

Bulldogs tremålsskytte Christine Idskou (nr. 6) får en stor krammer efter sejren over FC Outlaws. Foto: Kim Dahl Hansen.

fc outlaws - bulldogs 4-5 Floorball, ligaen, kvinder Af Jens Otto Barsøe jens.otto.barsoe@nordjyske.dk FREDERIKSHAVN: De regerende danske floorballmestre på kvindesiden, FC Outlaws, er ikke længere ubesejrede i denne sæson. I ottende kamp gik det galt mod lokalrivalerne fra Frederikshavn Bulldogs. Det var gæsterne fra Bulldogs, der kom bedst i gang og fortjent fik bragt sig foran 2-0 i første periode. Det fik Outlaws-pigerne til at vågne op. Kort inde i anden periode, var der udlignet, og at der stod 3-3 på måltavlen efter anden periode, kunne der ikke indvendes noget imod. Lokalrivalerne leverede et jævnbyrdigt opgør, hvor der blev kæmpet hårdt for at sikre håneretten. I tredje periode så den længe ud til at ende hos Outlaws, der lagde et tungt pres på Bulldogs, men det gav ikke gevinst, og i stedet blev det Christine Idskou der med to scoringer i de sidste fire underholdende minutter skød sejren til Bulldogs. Lidt i panik - Jeg synes faktisk, Outlaws har stor ære af kampen. De stresser os meget, og det går vi lidt i panik over. - Vi får aldrig vores spil til at flyde, men vi var åbenbart skarpest på dagen vurderede Bulldogs-træner Lasse Tvede efter kampen. Hos FC Outlaws-træner Brian Larsen var der forståeligt nok skuffelse efter sæsonens første pointtab. - Vi spiller en dårlig kamp, men havde vi været mere klar på deres kontraløb, havde vi vundet, sagde han. De to hold, der er favoritter til en gentagelse af sidste sæsons DM-finale, ligger nu a point i toppen af kvindernes bedste række. Kampfakta: Periodecifre: 1-2, 2-1, 1-2 Mål for FC Outlaws: Annika Bengtsson 1, Lise Munk 1, Agata Plechan 1, Stine Jensen 1. Mål for Bulldogs: Christine Idskou 3, Camilla Sørig 2.