Bundbrag i Viborg

Viborg trak det længste strå mod Aabybro håndbold i 3. division

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AABYBRO:Viborg HK - Aabybro HK 29-25 (16-10)

Begge hold havde 14 point inden søndagens kamp i Viborg stadionhal.

- Vi vidste på forhånd at Viborg forstærkede sig på hjemmebane, da de har et jyllandsserie hold, bestående af gamle stjerner fra Viborgs Champions League eventyr - og spillere der har spillet et hav af landskampe. Den første spiller mødte vi allerede da vi lige strakte ben, en tur rundt om Viborg stadion - der mødte vi Henriette Mikkelsen med tasken over ryggen! Det skulle vise sig at også Heidi Astrup havde valgt og bruge denne solskinssøndag på og spille en 3 div kamp! Det var så 2 spillere der har afgjort OL finaler for Danmark i kvindernes storhedstid - og 2 spillere der var umulig og ligge en taktik imod, udtaler træner Steen Schmidt.

Kampen starter helt lige og målmanden tager de to første skud fra Henriette Mikkelsen. Viborg dækkede 3-3. Det løste Aabybro ikke ret godt, det betød en del kontrascoringer til Viborg. som stadig hang på og var bagud 16-10 ved pausen.

2. halvleg spiller Aabybro rigtigt godt. En mandsopdækning af Heidi Astrup og godt spil af Pernille Brink i angrebet, gør at holdet kommer helt op til stillingen 23-22, men så løber kræfterne op, og Viborg får et par nemme kontrascoringer og vinder 29-25.

Aabybro kæmpede og spillede klogt forsvarsspil, men når Henriette Mikkelsen ville, så scorede hun de mål der skulle til.

Holdet er stadig ikke fri af nedrykning, Løgstør skal sætte ét point til, så ligner det nedrykningsspil mod en 2’ér i Jyllandsserien. Og vinder Aabybro de sidste to kampe, så kan holdet med lidt held, undgå nedrykningsspillet. Så det bliver spændende de næste 14 dage.

Næste kamp er på hjemmebane lørdag 5. april mod Valsgaard. Målscorerne: Pernille Brink 6, Anne Nørkjær 5, Anja Christensen 5, Josephine Mathiasen 3, Line Steffensen 2, Cecilie Juul 2 og Michela Christensen 2

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.