Bundhold drillede Frederikshavn

White Hawks var uskarpe foran mål, og så fik Gentofte unødigt lov at lege med

Lasse Lassen - i forgrunden - blev dobbelt målscorer for Frederikshavn White Hawks. Foto: Peter Broen

Lasse Lassen - i forgrunden - blev dobbelt målscorer for Frederikshavn White Hawks. Foto: Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Bundholdet fra Gentofte har leveret nogle opsigtsvækkende resultater på det seneste, og de kunne lørdag aften også med lidt held have stjålet et point i Scanel Hockey Arena.

Fortjent ville det dog ikke have været, for høgene bombarderede målmand Frederik Hansen med 53 skud, mens Joe Fallon hos White Hawks blot 16 gange blev testet. 4-3 var derfor et alt for snævert udbytte for nordjyderne.

- Jeg synes, at deres mål er noget tilfældige, men det er heller ikke let for vores målmand at være skarp, når han i perioder er arbejdsløs og bliver kold, siger direktør Henrik Andersen.

Allerede efter 33 sekunder, blev Joe Fallon passeret, og første periode endte 2-2 efter scoringer af Thomas Søndergaard og Lasse Lassen. Så lignede det ellers, at Frederikshavn ville sætte skabet på plads i anden periode med en 4-2 føring på mål af Mathias Bau Hansen og nok engang Lasse Lassen.

Tredje periode var dog dårligt sat i gang, før Gentofte nok engang reducerede. Derved blev det dog.

- Jeg synes ikke, at de er tæt på at udligne, men vi må bare konstatere, at vi er alt for ineffektive. Vi undervurderer nok også Gentofte, efter at vi har slået dem kæmpestort de seneste gange. Vi fik dog tre point, og det var alt andet lige det eneste, der tæller, siger Henrik Andersen.

1561 tilskuere så lørdagens kamp.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.