Bundhold nedlægger Zlatan Ibrahimovic og PSG

Sochaux overraskede topholdet Paris Saint-Germain, der måtte rejse hjem med et uventet 2-3-nederlag.

Bundhold nedlægger Zlatan Ibrahimovic og PSG

Stjernerne fra Paris Saint-Germain havde sikkert regnet med tre point før søndagens udekamp mod Sochaux fra bunden af den bedste franske fodboldrække. Men sådan skulle det ikke gå for topholdet.

Det begyndte nu meget godt for favoritterne, der efter en lille halv time kom foran med 1-0, da Alex fik bolden over målstregen.

Zlatan Ibrahimovic og resten af PSG-stjernerne fik nu ikke lov til at glæde sig i særlig lang tid over føringen, før Sebastien Roudet havde udlignet til 1-1 for Sochaux.

Værterne bragte sig i front i begyndelsen af anden halvleg, da Giovanni Sio gjorde det til 2-1 for Sochaux.

Sæsonens fjerde liganederlag var rykket tæt på for PSG, da Blaise Matuidi med en scoring et kvarter før slutfløjtet fik scoret til 2-2 for gæsterne.

Det endte alligevel med en nedtur for hovedstadsholdet, da indskiftede Cedric Bakambu i slutfasen fik sikret Sochaux alle tre point med målet til 3-2.

Der var før kampen blev spekuleret i, om fodboldikonet David Beckham ville få sin debut for PSG i kampen mod Sochaux, men den tidligere engelske landsholdsanfører var end ikke at finde på bænken.

PSG holder trods nederlaget fast i førstepladsen i tabellen med 51 point efter 25 spillerunder. Lyon har tre point færre på andenpladsen.

Sochaux rykkede med sejren op på 14.-pladsen med 26 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.