Bundklub i 1. division henter transferfri Ronnie Schwartz

Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med den tidligere superligatopscorer Ronnie Schwartz.

Ronnie Schwartz (til højre) lavede i 2019/20-sæsonen 18 ligamål og blev topscorer i Superligaen samt mester med FC Midtjylland.

Ronnie Schwartz (til højre) lavede i 2019/20-sæsonen 18 ligamål og blev topscorer i Superligaen samt mester med FC Midtjylland.

HJØRRING:Vendsyssel FF har skrevet kontrakt med 32-årige Ronnie Schwartz, der for nylig afbrød sit ophold i den engelske klub Charlton før tid.

Det bekræfter den nordjyske klub fra 1. division på Facebook.

I sommeren 2020 løftede Schwartz sammen med holdkammeraterne i FC Midtjylland den danske mesterskabspokal, og angriberen blev samtidigt hyldet som ligatopscorer efter 18 fuldtræffere.

I 2018/19-sæsonen lavede Schwartz 25 mål i 27 kampe for Silkeborg i 1. division.

Han påbegynder allerede nu træningen i sin nye klub, men må først spille kamp efter nytår.

- Jeg er sindssyg glad og stolt over, at Ronnie har valgt Vendsyssel. Han er en født målscorer, der kan lave mål ud af ingenting. Han kan skabe chancer selv og er også god til at stå de rigtige steder i boksen, når bolden kommer derind, siger Vendsyssel-træner Henrik Pedersen.

Vendsyssel, der rykkede ud af Superligaen i 2019, har hentet ni point i sæsonens første 11 kampe. Det rækker til 10.-pladsen i 1. division, men kun målscoreren skiller holdet fra sidstepladsen.

Schwartz har i sin karriere blandt andet været forbi AaB, Randers FC, Esbjerg fB og Brøndby IF samt altså Silkeborg og FCM.

Han står noteret for 63 mål i 166 kampe i Superligaen. Til gengæld lavede Schwartz kun ét mål i 16 kampe for Charlton i den tredjebedste engelske række.

/ritzau/

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.