Hjørring

Bunny jump og rail på Bropladsen

Scoot-konkurrence med 20-30 små og store drenge

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Privatfoto

HJØRRING:Søndag eftermiddag blev der holdt scoot-konkurrence på Bropladsen i Hjørring. 20-30 små og store drenge stillede op til konkurrencer i rampe, bunny jump og rail. Konkurrencen var sponsoreret af en skatebutik i Aalborg og arrangeret af nogle af de unge løbehjulkørere fra Hjørring i samarbejde med med ejeren af skatebutikken.

Således var der også deltagere fra Aalborg med i konkurrencen, som i øvrigt var den første af sin art i Hjørring - på trods af at her endnu ikke er en rigtig skatepark, hvilket er et stort ønske fra mange børn og unge i Hjørring.

Løbehjul er endnu ikke helt anerkendt som en sport – trods det, at mange dyrker den, og at løbehjulsfolket mener, at den er fuldt ud på lige fod med skateboarding og BMX, ikke bare rundt om i Danmark men også på verdensplan.

Den ene skatepark efter den anden skyder op rundt omkring, selv i de mindste byer. Der afholdes også verdensmesterskaber hvert år, og dermed er der også lavet officielle regler for hvordan, man dømmer de forskellige præstationer.

Det var en godt arrangeret dag på Hjørrings minirampe, hvor man kun kunne deltage, hvis man havde hjelm på. Der var en god stemning dagen igennem, og man mærkede hvordan drengene hyggede sig og bakkede hindanden op.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst