Bus vædrede plejehjem: Fem på skadestue

Fem personer er kommet til skade, efter at en bus torpederede et plejehjem i Ikast fredag morgen.

Bus vædrede plejehjem: Fem på skadestue

Fem mennesker er kommet til skade, efter at en bus er kørt ind i et plejehjem i Ikast fredag morgen. Uheldet er sket lidt i ni på Nørregade, oplyser Midt- og Vestjyllands Politi.

Alle fem er alle kørt på skadestuen, men ingen er ifølge politiet kommet livstruende eller alvorligt til skade. Det drejer sig om buschaufføren, en passager i bussen, en fører af en personbil, en plejehjemsbeboer samt en plejer på plejehjemmet.

- Bussen forsøger at undvige en personbil og ender med at køre ind i plejehjemmet Grønneparken. Vi sørger for at få folk på skadestuen og ingen er kommet alvorligt til skade, siger vagtchef Kjeld Nedergaard.

Bussen er en togbus fra Arriva, som kører i fast rute igennem Ikast. Den har lavet et stort hul i plejehjemmet, men kommunikationschef Martin Wex fra Arriva, kender endnu ikke bussens tilstand.

- Vi ved endnu ikke præcis hvordan ulykken er sket, siger han.

Heller ikke politiet har fredag klokken 12 fået overblik over ulykken. En politiinspektør er på stedet, og man er i gang med både tekniske undersøgelser og afhøringer.

- Ulykken opstår i et kryds, og der er muligvis tale om, at en eller anden form for vigepligtsforseelse er årsag til, at bussen og personbilen ramler sammen, hvorefter bussen kører ind i plejehjemmet, siger Kjeld Nedergaard.

- Men det skal de tekniske undersøgelser og afhøringer give klarhed over, siger han.

Beredskabsstyrelsen er blevet rekvireret for at hjælpe til med at få afstivet plejehjemmet. Ifølge aoh.dk skal fire af plejehjemmets beboere genhuses efter ulykken.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.