Business Park Sæby Syd åbner i skole

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Indbydende rum. Foto: Business Park Sæby.

Volstrup Skole er nærmest helt forandret, her åbner Business Park Sæby syd, når der inviteres til reception 1. december.

400 kvadratmeter af den gamle Volstrup Skole, der lukkede i 2009, er nu omdannet til moderne kontorfaciliteter, der inviterer inden for kl. 13-16, hvor Birgit Hansen holder åbningstalen.

- Vi har nu renoveret den første del af skolen, så interesserede kan komme og se, hvad vi kan byde på. Vi har bevidst startet med at renovere et udsnit af de mere end 5000 kvadratmeter, så fremtidige lejere kan være med til at sætte deres eget præg på indretningen efter deres behov. Og hvor der også er gode muligheder for at lave lager- og produktionsfaciliteter. Næste afdeling med 15 nye kontorpladser vil stå klar først i det nye år, fortæller driftschef Ole Madsen.

De første lejere - et tre mands it-firma og en selvstændig terapeut - flyttede ind i Business Park Sæby Syd 1. november. Stedet er tænkt som et innovativt iværksættercentrum, hvor der også er plads til mere etablerede virksomheder:

- Vi håber på at skabe et innovativt miljø, hvor vi kan hjælpe erhvervsdrivende på vej under attraktive økonomiske omstændigheder. Vi har et lidt idealistisk mål om at være med til understøtte et spændende erhvervsmiljø, der gavner det lokale erhvervsliv og vækst, forklarer Ole Madsen.

Hos Erhvervshus Nord byder man initiativet velkommen:

- Det er dejligt med ildsjæle, der tager initiativ til at sætte liv i en bygning, der har stået tom i flere år. Jeg håber, de får god succes med deres erhvervsmiljø, siger Niels Bay Christensen - erhvervsdirektør i Erhvervshus Nord.

Ved receptionen 1. december kan publikum kigge nærmere på bygningen og dens mange muligheder. Og der serveres kaffe, gløgg og æbleskiver.

- Ejergruppen består af Lars Andersen fra Sæby El, Jesper Toft Simonsen fra Sikring Nord, Erik Boye Larsen fra Læsø Erhverv- & og Iværksætter Centrum, CARM Ejendomme ved Christian Anton Rødin Nilsen, NPC Holding, Marta Madsen og Bo Andersen, oplyser Ole Madsen, der er daglig driftsleder af Business Park Sæby Syd.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.