Busser i stedet for tog i Vendsyssel

Frem til 14. juni må togrejsende i Vendsyssel benytte busser i stedet på grund af sporarbejde

ARKIVFOTO 2008 <i>Scanpix</i>

ARKIVFOTO 2008 Scanpix

VENDSYSSEL:Fra 5. juni til 8. juni bliver togene mellem Brønderslev og Frederikshavn erstattet af togbusser. Det skyldes, at Banedanmark udfører sporarbejde i Frederikshavn, Vrå og Brønderslev hen over pinsen.

De rejsende må derfor regne med en længere rejsetid, fordi busserne er langsommere end togene. Det betyder, at det i nogle tilfælde er hurtigere at tage rutebil 973X på strækningen mellem Aalborg, Sæby og Frederikshavn, skriver DSB i en pressemeddelelse.

- Banedanmark udfører sporarbejdet hen over pinsen, hvor langt de fleste af vores kunder har fri fra arbejde. Kunderne, der planlægger at rejse i pinsen, kan med fordel tilrettelægge deres tur på Rejseplanen, forklarer trafikinformationschef Tony Bispeskov.

Togene standser med at køre fra om eftermiddagen grundlovsdag.

Mere sporarbejde efter pinse

I ugen efter pinse arbejder Banedanmark med at færdiggøre sporarbejdet på Frederikshavn Station – blandt andet skal adskillige signaler omlægges. Det medfører længere rejsetid og betyder, at togene er erstattet af togbusser mellem Kvissel og Frederikshavn. Ændringerne gælder i perioden fra mandag formiddag den 9. juni til og med lørdag den 14. juni.

Mandag den 9. juni er alle tog mellem Kvissel og Frederikshavn erstattet af togbusser fra formiddagen og frem.

Tirsdag-torsdag den 10-12. juni er adskillige - men ikke alle - tog erstattet af togbusser mellem Kvissel og Frederikshavn.

Fredag-lørdag den 13-14. juni får adskillige nordgående tog cirka 10 minutters ophold i Kvissel og ankommer 15-20 minutter senere i Frederikshavn. Sydgående tog kører som normalt.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.