Buster Juul: Det så ret ulækkert ud

Aalborg Håndbold er ramt af skader på venstre fløj inden returopgøret i EHF Cuppen

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AALBORG:I slutningen af onsdagens hjemmekamp mod Århus Håndbold måtte Buster Juul forlade banen med stærke smerter i det ene knæ efter et sammenstød med gæsternes Henrik Hansen.

Fløjspilleren har fået et kraftigt slag på den udvendige menisk i højre knæ, hvilket kan forhindre hans deltagelse i lørdagens returkamp mod St. Gallen i EHF Cuppen.

- Jeg ville ikke kunne deltage, hvis kampen skulle spilles nu, men vi må vente og se, hvordan knæet reagerer, siger Buster Juul.

En uheldig situation

U18-spilleren Jonas Jensen rejser således med Aalborg Håndbold til Schweiz, og den unge fløjspiller kan få chancen, fordi holdets norske kaptajn ligeledes har skadesproblemer.

- Vi står lidt i en uheldig situation, fordi Håvard (Tvedten, red.) døjer med den ene skulder. Vi må se, om jeg skal spille på noget smertestillende, siger Buster Juul, som samtidig frikender sin østjyske bøddel.

- Henrik Hansen landede på mit ben, og det var en uheldig måde, som knæet blev bøjet på. Jeg har set det på TV efterfølgende, og det så ret ulækkert ud, men det var et uheld, og jeg sender ingen sure tanker i hans retning. Den slags sker i håndbold, siger Buster Juul, der maksimalt forventer en pause af et par ugers varighed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.