Bustur for de kræsne

Jørns Busrejser har fået en luksuriøs VIP-bus

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Jørn Pedersen, indehaver af Jørns Busrejser i Brønderslev, har netop udvidet sin buspark med et helt specielt køretøj: En luksuriøs VIP-bus med bl.a. sofaer, fadølsanlæg og catering. Det sker som respons på en øget efterspørgsel hos nordjyderne, der i finanskrisens kølvand gerne vil have en bus, der kræser for passagererne.

Den kræsne buspassager kan sige farvel til ensformige busture, hvor man sidder i samme stilling i timevis, stiller sulten med en kedelig madpakke, slukker tørsten med en lunken dåseøl og egentlig bare længes efter næste pause på en rasteplads. Nu er det nemlig muligt at bestille en VIP-bus, som byder på en vifte af luksusfaciliteter i et moderne og lækkert interiør. Det er Jørns Busrejser i Brønderslev, som har udvidet busparken med den nye luksusbus for at imødekomme den stigende efterspørgsel på eksklusiv transport:

- Efter nogle år med dalende turistkørsel oplever vi nu, at nordjyderne efterspørger en busservice, der kan tilbyde gæsterne noget ekstra, og som er en oplevelse i sig selv, fortæller indehaver Jørn Pedersen.

VIP-bussen har bl.a. sofaer, fadølsanlæg, cateringservice, internet, dvd-anlæg og ikke mindst gode siddepladser. Interessen for denne form for buskørsel er stigende i Nordjylland, og Jørn Pedersen var tidligere nødt til at leje VIP-busser ind fra andre dele af landet. Af samme grund har han også store forventninger til konceptet:

- Bussens moderne faciliteter er indbydende, og jeg er sikker på, at mange nordjyder får øjnene op for, at det godt kan betale sig at kræse lidt ekstra for deres kunder eller medarbejdere.

Det er en årelang drøm, som går i opfyldelse for Jørn Pedersen, der længe har haft et ønske om at forøge sin allerede store buspark med netop en VIP-bus, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge:

- VIP-bussen er ideel til mindre grupper, f.eks. firmaer, der gerne vil pleje forretningsforbindelser eller holde en anderledes konference, men også til festlige sammenkomster, fx en polterabend, hvor gæsterne skal transporteres mere eksklusivt. Vi kan bestille, hvad kunden ønsker, og have det klar i bussen. Kun fantasien sætter grænser, fortæller Jørn Pedersen.

Adskillige firmaer har allerede benyttet sig af VIP-bussen, bl.a. en gruppe på 15 nordjyske klinikassistenter, der skulle til et firmaarrangement i Odense:

VIP-bussen har plads til 30 passagerer og kan køre de nordjyske gæster hvorhen, de vil – også til udlandet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.