Butik har succes med overvågning

I to tøjbutikker i Thisted betyder intens overvågning, at butikstyvene har det svært

Niels Hansen
Antallet af kameraer i butikken ved Nytorv i Thisted er ikke hemmeligt. Når enten Mathias Madsen (t.v.) eller Bjarne Madsen ekspederer kunderne, kan de se, at der holdes øje med, hvad der sker i butikken.Privatfoto
Thisted 8. juli 2016 12:15 - Opdateret 8. juli 2016 12:16

THISTED: For indehaver af Din Tøjmand og Jeans House i Thisted, Bjarne Madsen, sker det stadig, at der er personer, som vælger at få nyt tøj uden at betale.

Men det sker oftere nu, at de langfingrede personer ikke når ret langt før personalet får hold på dem og kan overgive dem til politiet.

- Vi går det helt åbenlyst, siger han om de mange kameraer i butikken og han siger, at det også hjælper til at få løst eventuelle problemer med kunderne:

- Jeg ved fra en anden butik, at de kunne se, at kunden netop ikke fik byttepenge tilbage, siger Bjarne Madsen.

Senest han og personalet fik brug for overvågningen var torsdag eftermiddag, hvor en 25-årig mand fra Sønderjylland i første omgang var sluppet væk med tøj for 1100 kroner, men hvor personalet fra videoen kunne se, hvordan han så ud og fik fat i ham på gågaden i Thisted.

Ud over tøjet fandt de tilkaldte politibetjente også lidt hash og to stjålne mobiltelefoner og den 25-årige, der har flere ulovligheder på samvittigheden, bliver fremstillet i et Grundlovsforhør fredag eftermiddag.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...