Butikker i Hirtshals går til kamp mod nethandel

Aktiviteter er vejen frem, mener Hirtshals

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Handelsschef Jens Brændgaard får en smagsprøve på ægte Parmaskinke.

HIRTSHALS:Hirtshals Handelsstandsforenings medlemsbutikker mener, at modsvaret mod den store nethandel blandt andet er masser af lokale aktiviteter.

Handelsstandsforeningen har derfor inviteret et europæisk marked til at slå sig ned i gågaden med blandt andet udenlandske madspecialiteter og varer.

De 20 boder med for eksempelvis italienske og franske oste og kødvarer skal lokke kunder til gågaden og holde omsætningen i byen.

- Vi arrangerer markedet, så vi kan tilbyde aktiviteter, gøre os synlige og give god service til vore kunder, siger handelschef Jens Brændgaard.

Service er våbnet

Han mener, at mange aktiviteter er vejen frem for lokale butikker, da nethandlen er kommet for at blive.

- Sådan er verdenen i dag, men vi kan tilbyde noget andet end netbutikkerne. Vi skal give Nordens bedste service til vore kunder. Det er vores våben mod nethandlen, siger han om de lokale butikkers målsætning.

Et kig på tallene for nethandlens årlige omsætning i Danmark har overbevist handelschefen og handelsstandsforeningen om, at noget må gøres.

- Nethandlen i Danmark er på 120 milliarder kroner årligt. Vi vurderer, at nethandlen for Hirtshals vedkommende udgør en værdi på 60 millioner kroner årligt. Det svarer til omsætningen i 10 udvalgsbutikker, forklarer Jens Brændgaard om baggrunden for den fyldte aktivitetskalender i Hirtshals.

Han lægger ikke skjul på, at det er helt nødvendigt for handelsstandsforeningens medlemmer, at Hirtshals byder på masser af arrangementer som Musik Under Trappen, Small Ships Race samt Fiskefestivalen. Det trækker folk til byen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.