By og klub i fokus

Møllesøløbet i Klokkerholm titrak 50 deltagere

Ole Torp
Formanden for KIF, Merete Vangsted Rathleff, informerer inden starten fra klubhuset deltagerne i løbet om forskellige praktiske ting.
Klokkerholm 1. september 2014 15:32

KLOKKERHOLM: For anden gang var der Møllesøløb i Klokkerholm. Der deltog 50, hvilket er omtrent det samme antal som sidste år, og såvel deltagere som arrangører var godt tilfredse med afviklingen.

- Mange af deltagerne sagde, at de gerne ville komme igen til næste år. De fremhævede, at netop dette løb var hyggeligt, med en god atmosfære og i virkeligt skønne omgivelser, og så fik selv de bedste løbere lidt af en udfordring med de ret store stigninger, der er på visse strækninger rundt om Møllesøen. Vi var ret heldige med vejret, når man tænker på, hvordan det artede sig senere på dagen. Først til sidst smådryppede det lidt, sagde formanden for den arrangerende forening, KIF, Merete Vangsted Rathleff, da løbet var vel overstået.

I maraton (7 deltagere - 18 omgange) blev Kim Klitgaard fra Nørresundby nr. 1 i tiden 3 timer, 56 minutter og 36 sekunder. Nr. 2 blev Sonny Gajhede fra Hjallerup i tiden 4 timer, 9 minutter og 59 sekunder.

I halvmaraton (21 deltagere - 9 omgange) blev Jan Chr. Mortensen fra Klokkerholm nr. 1 i tiden 1 time, 31 minutter og 5 sekunder. Nr. 2 blev Heine Jensen fra Frederikshavn Kommune i tiden 1 time, 41 minutter og 57 sekunder.

I rundeløb (22 deltagere) kunne man selv vælge, hvor mange omgange man ville (eller kunne) løbe. I år var der ingen, som nøjedes med en enkelt runde, det laveste antal var to runder. De, som løb længst af rundeløberne, løb 17 km, hvilket næsten er en halvmaraton.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...