By sammen om fest

Juletræsfest i Ø. Brønderslev fik langt flere gæster end ventet

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

Ø. BRØNDERSLEV: Den store juletræsfest i Østsidehallen i Ø. Brønderslev, der blev afholdt forleden, blev en stor succes.

Langt flere end forventet troppede op og deltog i arrangementet – og ØBI’s Venner, der stod som arrangør af festen, måtte finde flere borde og stole frem.

Lars Juel, formand for ØBI’s Venner, glædede sig naturligt nok over det store fremmøde og takkede vejrguderne for, at det ikke var denne aften, at det kraftige vintervejr havde sat ind.

De mange forventningsfulde børn med forældre og bedsteforældre deltog i dans omkring juletræet, anført af nissemor.

Hun legede bl.a. de gamle og kendte ”Bro, bro, brille…” og ”så går vi rundt om en enebærbusk…” med børnene – og alle de traditionelle julesange blev naturligvis også sunget.

Julemanden kom også på besøg, og naturligvis tiltrak han sig straks, da han ankom, al børnenes opmærksomhed – og han havde da også sækken fuld af godteposer, som han delte ud til børnene.

Aftenen var inden da startet med, at rigtig mange børn havde travlt med fremstilling af juledekorationer, som der var dækket op til i et hjørne af hallen.

Disse prydede senere bordene rundt om. Pludselig blev alt lyset i hallen slukket, og yndige piger og drenge fra Fritteren, som dannede Luciaoptog, bevægede sig nu igennem hele hallen, alt imens de med deres smukke barnestemmer sang Santa Lucia-sangen.

Ud over de mange rødmossede kinder hos børnene, der konstant løb omkring træet og legede, var der også travlhed i juleboderne. Her blev der solgt æbleskiver, gløgg, kaffe/te, sodavand, slik, is og chips.

Hyggeklubben havde traditionen tro beredvilligt sørget for hjælp med æbleskiver, gløgg og kaffe. Mange store og flotte præmier i amerikansk lotteri gjorde, at det var let at få afsat lodder hertil.

Alt i alt, en rigtig god og hyggelig juletræsfest, som ØBI’s Venner efterfølgende er meget tilfredse med. De ser allerede frem til næste år fest.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.