Morsø

Byd på en grund til erhverv på Åbro Fald

Morsø Kommune har ikke haft held til at afsætte 5 hektar byggemodnet jord til fast pris

Der er store ekspansionsmuligheder for erhverv på Åbro Fald, som vil kunne forlænges ud mod Rute 26.Foto: Bo Lehm

Der er store ekspansionsmuligheder for erhverv på Åbro Fald, som vil kunne forlænges ud mod Rute 26.Foto: Bo Lehm

NYKØBING:- Kommunen sender nu sine erhvervsgrunde på Åbro Fald i udbud uden mindstepris. Det sker for at finde markedsprisen på dem.

Det oplyser borgmester Hans Ejner Bertelsen (V). Efter behandlingen af Morsø Kommunes budget mandag, blev punktet om grundsalget behandlet som eneste punkt på den lukkede del af kommunalbestyrelsesmødet.

På erhvervsvejen Åbro Fald, der er en sidevej til Limfjordsvej ud mod Næssundvej og Rute 26, ejer kommunen et ubebygget centerområde på cirka fem hektar. Her ligger i forvejen forretningerne Jem & Fix, Jysk, T Hansen, Haahr Benzin og Elsø Biler. Det vides, at Ford Nykøbing har reserveret en grund i forlængelse af Jem & Fix, og der har ifølge borgmesteren været et par forespørgsler på erhvervsgrunde.

- Prisen var oprindeligt 125 kroner, men vi satte den ned til 90 kr. per kvadratmeter. Men der har alligevel ikke været den store efterspørgsel. Vi overvejer at lave en reklamekampagne for salg af erhvervsgrunde sidst året. Vi kan se, at vi prismæssigt ligger over Thisted og Skive kommuner, så nu afprøver vi, hvad virksomhederne vil betale for en grund og derigennem tiltrække nye, siger Hans Ejner Bertelsen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.